Höpöpöpöt

Ensimmäisenä ryhmänä esitellään samoajavartio Höpöpöpöt! Höpöpöpöt ovat ensimmäisen vuoden samoajia, ja esitimme heille muutamia kysymyksiä! 
  1. Keltolahti (veljeslippukunnan kämppä) vai seurakunnan leirikeskus? Perustelut 
          Keltolahti, koska siellä on kunnon erätunnelmaa ja paljon hyviä ja muuten vain unohtumattomia muistoja.
2.     Koska aloititte partion?
 Ekaluokalla, eli heti 7-vuotiaina kun vaan mukaan otettiin!
3.     Millaista on partion vetäminen?
       Partion vetäminen on suhteellisen työlästä etenkin välillä, opettavaista ihan tulevaisuudenkin kannalta ja palkitsevaa, kun näkee lasten nauttivan.
4.     Kirves vai saha? Perustelut
          Kirves ehdottomasti, koska se on monikäyttöisempi ja sahaaminen ei ole missään mielessä koskaan hauskaa!
5.     Pahinta, mutta silti parasta partiossa?
 Hirveintä mutta silti kaikista parasta partiossa on sellaiset kokemukset, jotka sillä hetkellä ovat täyttä tuskaa mutta myöhemmin on yksi uusi huvittava tositarina kerrottavana. Hyviä esimerkkejä ovat varmaan ainakin Ilveksen karanteeni kesällä 2013 ja telttatulvat kesäleireillä.
6.     Paras partiomuisto vartiona?
Pienenä tehdyt omanvartionretket, reissu Ylläkselle ja kaikki leikkimieliset kisat ovat olleet hyviä ja yhdistäviä reissuja vartiollemme.
7.     Ikimuistoisin leirikokemus?
Unohtumattomin partiokokemus on varmaan ensimmäinen haikkimme joskus seikkailijaikäisenä Keltsussa. Ryhmäjaot eivät oikein miellyttäneet meitä aluksi ja suunnitellussa määränpäässä partiolaisia odottikin juhliva polttariporukka. Lopulta päädyimme pystyttämään telttamme läheiselle metsäaukealle ja kaikki sujui hyvin ilman huussin tuomia mukavuuksiakin.

8.     Mitä haluat tulevaisuuden partiouralta?
Tulevaisuuden partioura tuo toivottavasti tullessaan lisää mahtavia muistoja, arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten ja uusia partiokavereita.