Mukaan Metsätyttöihin?

Kaikenikäisiä partiolaisia mahtuu mukaan syksyllä 2019!

Pidämme ma 19.8. aloitustapahtuman Pappilassa (Tanhuankatu 40). Toivotamme kaikki uudet partiolaiset ja partiosta kiinnostuneet tervetulleeksi mukaan!

Voit täyttää jo nyt jäsenhakemuksen. Otamme uudet partiolaiset mukaan jäsenhakemuksen täyttöjärjestyksen mukaisesti. Jos siis haluat varmistaa paikan syksyksi, täytä jäsenhakemus jo etukäteen!

Nuorimmat partiolaisemme ovat ekaluokkalaisia, partiolaisuudelle ei ole yläikärajaa!

Lisätietoa metsätyttöilystä löytyy opas kotiväelle osiosta, ryhmien aikataulut toimintaryhmistä (nämä päivittyvät vielä elokuussa) ja tulevat tapahtumat tapahtumakalenterista!

Partioparaati 5.5.

Metyt osallistuvat taas tänä vuonna partioparaatiin, joka järjestetään Tampereella 5.5.2019.

Paraatiretkipäivä ”Reissu19” nähdään taas kaikessa loistossaan Tampereella sunnuntaina 5.5.2019!
Päivä alkaa paraatijuhlalla Tampereen Keskustorilla ja jatkuu perinteisellä paraatilla Keskustorilta Särkänniemeen. Iltapäivän voi viettää joko Särkänniemen laitteissa huvitellen tai Superparkissa pomppien.

Särkänniemeen voi ostaa alennettuun hintaan rannekkeen. Partiolaisten perheiden on myös mahdollista ostaa perheelleen myöhemmin kesälle rannekkeita Särkänniemeen alennetuin hinnoin.

Lisätiedot sähköpostissa.
Muista ilmoittautua mukaan 10.4. mennessä!

Wapputempaus 29.4.

Metsätyttöjen perinteinen Wapputempaus on 29.4. klo 17-19 Messukylän srk-talolla!

Luvassa on paljon hauskaa tekemistä koko perheelle, kuten paras puku -kisa, ongintaa sekä kasvomaalausta. Lisäksi pääset herkuttelemaan munkeilla, vohveleilla sekä itsetehdyllä simalla.


Simaa ja munkkeja voi myös tilata ennakkoon alla olevasta linkistä! Ennakkotilauksia voi tehdä 21.4. asti. Ennakkoon tilatut tuotteet haetaan Messukylän srk-talolta ma 29.4. klo 16-19.
tinyurl.com/metysimaa19

Kevään tapahtumia

Kevät on joka vuosi täynnä partiotapahtumia, ja niin on nytkin! Kaiva siis kalenteri esiin, merkkaa päivät muistiin, ja ilmoittaudu heti mukaan!

29.-31.3. Kevätretki
* Ilmoittaudu mukaan perjantaihin 22.3. mennessä!

15.-22.4. Hiljainen viikko
* ei kokoontumisia koloilla

22.-28.4. Partioviikko
* Huivit voi laittaa kaulaan kouluun, töihin ja muualle

24.4. Suunnistusilta
* Metsätytöt osallistuvat tänä keväänä Tampereen Partiolaisten järjestämään suunnistusiltaan ke 24.4. Suunnistusilta alkaa klo 17.30 ja kestää n. 1,5 tuntia. Suunnistusilta järjestetään Hallilan ja Lukonmäen maastoissa. 
Jokaisen sudenpentu- ja seikkailijaryhmän mukaan lähtee ainakin yksi vanhempi. Ilmoitathan vanhemman erikseen omilla tiedoillaan tapahtumaan!
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 14.4. mennessä, linkki sähköpostissa!

29.4. Wapputempaus klo 17-19 Messukylän srk-talolla
* Tietoja tapahtumasta ja ennakkotilauslomake tulossa pian!

5.5. Partioparaati
* Paraatin lisäksi luvassa Särkänniemi-päivä sekä mahdollisuus ostaa lippuja koko kesäksi huikeilla alennuksilla! Pysy siis kuulolla!

Metsätyttöjen omaa kesäleiriä ei tänä vuonna ole, koska Metsätyttöjä on lähdössä Ilvekselle huikeat yli 70 ja lisäksi 9 Metsätyttöä lähtee jamboreelle Amerikkaan!

Sudenpennut:

11.5. Sudenpentukilpailut ”Kaikki mukaan!”
* Tällä kertaa kisataan Tampereella! Tietoa tulee tarkemmin lähempänä.

Seikkailijat ja tarpojat:

8.5. Yrjönviesti
* Yhden illan partiotaitokisa Tampereella! Lisätietoja tulee vielä tarkemmin, mutta voit jo nyt ilmoittautua mukaan, linkki löytyy sähköpostista!

Samoajat:

18.-21.4. Jatko-ROK Hämärä, https://hp.partio.fi/event/hp-jatko-rok-hamara/

8.5. Yrjönviesti
* Yhden illan partiotaitokisa Tampereella! Lisätietoja tulee vielä tarkemmin, mutta voit jo nyt ilmoittautua mukaan, linkki löytyy sähköpostista!

Eurojamboree Puolassa 27.7.-6.8.2020
* Leirin tarkka ajankohta on 27.7.-6.8.2020.
* Matkoineen leirimatkaan kannattaa varata aikaa 22.7.-8.8.2020. Menomatkalla kaikille leiriläisille 3-5 päivän oheismatka, joka tarkentuu kevään 2019 aikana.
* Leiriläiseksi voi osallistua kaikki aikavälillä 26.07.2002–31.12.2006 syntyneet.
* Kaikki ennen 26.07.2002 syntyneet voivat osallistua leirille Suomen joukkueen johtotehtäviin tai leirille työtehtäviin.
* Ilmoittautumisaika Euroopan Jamboreelle on 1.2.2019-30.4.2019.
* Lisätiedot: http://www.partio.fi/nyt/ej2020

Nähdäänhän taas tapahtumissa!

Kevätretken (29.-31.3) ilmoittautuminen loppuu 22.3

Metyjen kevätretken (29.-31.3.2019 AVP:llä) ilmoittautuminen päättyy perjantaina 22.3. 
Ilmoittautumislinkki löytyy leirikirjeestä, joka on liitteenä aikaisemmassa sähköpostissani. 
Muistathan ilmoittautua mukaan ajoissa!
Jos Kuksa-tunnusten kanssa on ongelmia, laitathan viestiä ajoissa osoitteeseen jasenrekisteri@mety.fi
Nähdään retkellä! 


Joulun ajan tapahtumia

Muistattehan joulun ajan partiotapahtumat, kynttilöiden sytytyksen jouluaattona ja kynttilöiden keräyksen Ekoteon 27.12. Molempiin tapahtumiin voi tulla mukaan koko perheen voimin tai isommallakin porukalla!

Kynttilöiden sytytys 24.12. klo 13 alkaen Messukylän ja Kalevankankaan hautausmaalla
Kynttilöiden sytytys on Messukylän Metsätyttöjen perinne jo vuosien ajan. Sytytämme Messukylän sekä Kalevankankaan hautausmaiden sankarihaudoille kynttilät talkoovoimin. Tästä jos jostain syntyy hyvä joulumieli! Molemmilla hautausmailla aloitamme klo 13. Jokainen metsätyttö on tervetullut, mukaan voi tulla myös kotiväki tai vaikka koko joulun juhlaväki! Kynttilät saamme seurakunnalta, omat sytkärit on hyvä tuoda.

Ekoteko 27.12. klo 10 alkaen Messukylän hautausmaalla (Tapahtuma päättyy, kun kaikki kynttilät on kerätty. Jos meitä on paljon, voidaan olla jo tunnissa valmiita, pienemmällä porukalla voi mennä kolmekin tuntia.)
Ekoteko on myös jokavuotinen tapahtuma. Messukylän Metsätytöt ja Metsäpojat keräävät pois joulun aikana tuodut kertakäyttökynttilät Messukylän hautausmaalta. Tämä tapahtuma toimii hyvänä liikuntana jouluherkkujen syömisen jälkeen! Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Tapahtuma on varainhankintatapahtuma meille partiolaisille.

Partiokerrat alkavat taas viikoilla 2 ja 3. Omat ryhmänjohtajat infoavat aloituspäivän tarkemmin.

Psst! Olethan jo huomannut, että ensi vuonna on luvassa suuri koko Hämeen partioleiri Ilves19 24.7.-1.8. (sudenpennut 24.7.-27.7.)! Lisätietoa löytyy jo nyt: http://www.ilves19.fi/. Kannattaa myös ottaa somet seurantaan: ilves19. Infoa tulee lisää heti alkuvuodesta ja tammi-helmikuussa pääsekin jo ilmoittautumaan!

Metsätyttöjen johtajisto toivottaa oikein ihanaa joulun aikaa ja elämyksellistä partiovuotta 2019!

Metyt myyvät joulukampanjatuotteita kaupoilla!

Joka vuotinen joulukampanja on alkanut! Metsätytöt myyvät tänä vuonna adventtikalentereita, joulukorttipaketteja sekä itsenäisyyspäivän kynttilöitä. Voit ostaa tuotteita tutulta Metsätytöltä tai kaupoilta (myyntiaika noin klo 17-19, voi hieman vaihdella päivästä riippuen):
Turtolan Cittarilta:
ti 13.11.
ke 14.11.
ti 20.11.
ke 21.11.
pe 23.11.
ke 28.11.
Kalevan Prismalta:
ma 12.11.

Joulu lähestyy – kalentereita, kortteja ja nyt myös kynttilöitä taas saatavilla!

Metsätytöt myyvät taas perinteiseen tapaan Suomen Partiolaisten Adventtikalentereita (7€) ja korttipaketteja (5€). Tänä vuonna valikoima on myös laajentunut lippukunnan omalla tuotteella, itsenäisyyspäivän kynttiläpaketilla (6€). Joulutuotteiden myynti on tärkeä osa lippukunnan vuoden varainhankintaa, joten muistahan hankkia omasi Metsätytöiltä! Partiokertojen lisäksi meitä voi bongailla marraskuun iltoina Kalevan Prismalla ja Turtolan Citymarketilla joulutuotteita myymästä.

Lupauksenanto sujui hyvin!

Metsätyttöjen ja Metsäpoikien uudet partiolaiset ja uuteen ikäkauteen siirtyneet partiolaiset antoivat tänään partiolupauksen Messukylän vanhassa kirkossa. Lupauksenantoa emännöi Metyn lpkj Aino ja viisaita sanoja niin lupauksenantajille kuin kotijoukoillekin sanaili Memen lpkj Antti ja seurakunnan partiotyöntekijä Nina. Kiitos kaikille osallistuneille, teitä oli paikalla runsaasti!

Klikkaa tästä seikkailijoiden lupauksenannon videoon!