Metsätyttöjen partiotuotteita tilattavissa

Uusi partiosyksy on taas pyörähtänyt mukavasti käyntiin. Syksyisin olemme järjestäneet mahdollisuuden tilata Metsätyttöjen partiotuotteita, kuten paitoja, buffeja ja huivimerkkejä. Tilauslomakkeeseen pääsee alla olevasta linkistä, sieltä näkee myös kaikki saatavilla olevat tuotteet.

Viimeinen tilauspäivä on 30.9. Maksa tilaamasi tuotteet 30.9. mennessä lippukunnan tilille FI84 4500 0010 0595 14 ja laita viestiksi Partiotuotteet ja partiolaisen/tilaajan nimi. Tilausta ei laiteta ennen maksua eteenpäin.

Uudelle sudenpennulle suosittelemme tilaamaan lasten collegepaidan ja uuden sudenpennun starttipaketin, joka sisältää partiohuivin huivimerkkeineen, sekä partiopaitaan kiinnitettävät perusmerkit kuvallisen kiinnitysohjeen kera.

Tilatut tuotteet toimitetaan lokakuun aikana ryhmien johtajille ja ne ovat saatavilla koloilloissa.

Linkki tilauslomakkeeseen