Joulun ajan tapahtumia

Muistattehan joulun ajan partiotapahtumat, kynttilöiden sytytyksen jouluaattona ja kynttilöiden keräyksen Ekoteon 27.12. Molempiin tapahtumiin voi tulla mukaan koko perheen voimin tai isommallakin porukalla!

Kynttilöiden sytytys 24.12. klo 13 alkaen Messukylän ja Kalevankankaan hautausmaalla
Kynttilöiden sytytys on Messukylän Metsätyttöjen perinne jo vuosien ajan. Sytytämme Messukylän sekä Kalevankankaan hautausmaiden sankarihaudoille kynttilät talkoovoimin. Tästä jos jostain syntyy hyvä joulumieli! Molemmilla hautausmailla aloitamme klo 13. Jokainen metsätyttö on tervetullut, mukaan voi tulla myös kotiväki tai vaikka koko joulun juhlaväki! Kynttilät saamme seurakunnalta, omat sytkärit on hyvä tuoda.

Ekoteko 27.12. klo 10 alkaen Messukylän hautausmaalla (Tapahtuma päättyy, kun kaikki kynttilät on kerätty. Jos meitä on paljon, voidaan olla jo tunnissa valmiita, pienemmällä porukalla voi mennä kolmekin tuntia.)
Ekoteko on myös jokavuotinen tapahtuma. Messukylän Metsätytöt ja Metsäpojat keräävät pois joulun aikana tuodut kertakäyttökynttilät Messukylän hautausmaalta. Tämä tapahtuma toimii hyvänä liikuntana jouluherkkujen syömisen jälkeen! Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Tapahtuma on varainhankintatapahtuma meille partiolaisille.

Partiokerrat alkavat taas viikoilla 2 ja 3. Omat ryhmänjohtajat infoavat aloituspäivän tarkemmin.

Psst! Olethan jo huomannut, että ensi vuonna on luvassa suuri koko Hämeen partioleiri Ilves19 24.7.-1.8. (sudenpennut 24.7.-27.7.)! Lisätietoa löytyy jo nyt: http://www.ilves19.fi/. Kannattaa myös ottaa somet seurantaan: ilves19. Infoa tulee lisää heti alkuvuodesta ja tammi-helmikuussa pääsekin jo ilmoittautumaan!

Metsätyttöjen johtajisto toivottaa oikein ihanaa joulun aikaa ja elämyksellistä partiovuotta 2019!