Loppuvuoden tapahtumia

Metsätyttöjen jouluretki lähestyy! Ilmoittaudu mukaan 8.12. mennessä! Jouluretki on 13.-15.12. Tällä kertaa retkeillään Joulumysteerin jäljillä.
Lue lisätiedot: tinyurl.com/metyjoulu


Joulukuussa on myös muita perinteisiä tapahtumia:

Itsenäisyyspäivän kirkko 6.12. klo 10 Messukylän kirkossa
Metsätytöt perheineen ovat erittäin tervetulleita mukaan. Partiolaiset voivat pukeutua partioasuun. Tarpojaikäiset Metsätytöt hoitavat lipunkannon. Jumalanpalveluksen jälkeen on lyhyt tilaisuus ulkona sankarihaudoilla.

Kynttilöiden sytytys 24.12. klo 13 alkaen Messukylän ja Kalevankankaan hautausmaalla
Kynttilöiden sytytys on Messukylän Metsätyttöjen perinne jo vuosien ajan. Sytytämme Messukylän sekä Kalevankankaan hautausmaiden sankarihaudoille kynttilät talkoovoimin. Tästä jos jostain syntyy hyvä joulumieli! Molemmilla hautausmailla aloitamme klo 13. Jokainen metsätyttö on tervetullut, mukaan voi tulla myös kotiväki tai vaikka koko joulun juhlaväki! Kynttilät saamme seurakunnalta, omat sytkärit on hyvä tuoda.

Ekoteko 30.12. klo 10-14 Messukylän hautausmaalla
Ekoteko on myös joka vuotinen tapahtumana. Messukylän Metsätytöt ja Metsäpojat keräävät pois joulun aikana tuodut kertakäyttökynttilät Messukylän hautausmailta. Tämä tapahtuma toimii hyvänä liikuntana jouluherkkujen syömisen jälkeen! Tervetuloa mukaan koko perheen voimin! Tapahtuma on varainhankitatapahtuma meille partiolaisille. Ekoteko kestää usein noin 2 tuntia. Jos kynttilänkerääjiä on paljon, voidaan olla valmiita jo reilu tunnissa!