Perhepartio

Perhepartio on toimintaa, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä tutun aikuisen kanssa. Perhepartiossa tutkitaan luontoa, koetaan pieniä suuria asioita, ja toimitaan lasten ehdoilla.

Perhepartiolaiset kokoontuvat kerran kuussa. Metsätytöt järjestävät perhepartiotoimintaa yhdessä Messukylän Metsäpoikien kanssa.

Perhepartioon voi tulla tutustumaan kerran ennen varsinaista ilmoittautumista jäseneksi.
Kaikilla perhepartioon osallistuvilla tulee olla jäsenmaksu maksettuna. 4-6-vuotiaille on oma edullisempi jäsenmaksuluokkansa. Sen sijaan 0-3-vuotiaat eivät maksa jäsenmaksua. Heillä on partiovakuutus voimassa vanhemman ollessa partion jäsen ja maksanut jäsenmaksun. Heillä ei ole muut jäsenetuudet voimassa. Perhepartiotoiminnassa mukana olevat aikuiset maksavat täyden jäsenmaksun.

Seuraavat kokoontumiskerrat

21.3. Pääsiäishaaste, teamsissa: ilmoittautuminen pe 19.3. mennessä!
Lähestyvän pääsiäisen kunniaksi tiedossa olisi virpomisaskartelua virpomisvitsan koristelun muodossa ja pientä muuta kivaa. Ennakkotehtävänä ennen tapaamista on virpomisvitsan/vitsojen etsintä ja samalla ympäristön tarkkailu. Kerää alla olevaan pohjaan kaikki matkan varrella näkemäsi asiat ja ota myös se mukaan etäkerralle! Varaa etäkerralle mukaan myös haluamiasi vitsakoristeita ja jokin etäyhteyttä tukeva laite.

Lisätietoja perhepartiosta voit kysyä Metyn perhepartio-ohjaajalta Reetalta: reetta.piili@iki.fi tai 040 8288585